Για ένα ακόμα μέσο πάει ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ενισχύθηκε με την απόκτηση των Δασκαλάκη, Ντάριο Ζαχόρα και Καλίλ Μουσταφά Λαμπίν ωστόσο όπως όλα δείχνουν με τις τρεις χθεσινές προσθήκες δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το μεταγραφικό παζλ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Εργοτέλης την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ενισχύθηκε με την απόκτηση των Δασκαλάκη, Ντάριο Ζαχόρα και  Καλίλ Μουσταφά Λαμπίν ωστόσο όπως όλα δείχνουν με τις τρεις χθεσινές προσθήκες δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το μεταγραφικό παζλ των “κιτρινόμαυρων”.

Έστω και την τελευταία στιγμή ο Εργοτέλης κατάφερε να ενισχυθεί στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αποκτώντας παίκτες σε θέσεις που η ομάδα πονούσε. Ο Σίνισα Γκόγκιτς μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος, όμως φαίνεται να περιμένει κάτι ακόμα.

Ο Εργοτέλης θα κινηθεί για ένα ακόμη μέσο απο την αγορά των “ελεύθερων” παικτών, ώς έχει το δικαίωμα καθώς για τους παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο απο τις 30/6 η μεταγραφική περίοδος θα παραταθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος στόχος είναι και αυτός Κροάτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook