Προβλημάτισε ξανά ο Εργοτέλης

Με την αποδοσή του στο φιλικό με τον Ρούβα όπου δεν αγωνίστηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ζαχόρα, Δασκαλάκης και Λαμπίν.

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Εργοτέλης σε φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες στο “Παγκρητιο” με αντίπαλο τον Ρούβα.

Πέρα από το απότέλεσμα, η εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων” σε ένα ακόμα φιλικό ματς δεν ήταν καλή και ο Σίνισα Γκόγκιτς προβληματίζεται έντονα για την συνέχεια αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν χρησιμοποίησε  τους νεοαποκτηθέντες Ζαχόρα, Δασκαλάκη και Λαμπίν. Αντίθετα χρόνο πήρε ο Ελληνοαμερικάνός μεσοεπιθετκός Τασιγιάννης για τον οποίο θα ληφθεί απόφαση από το τεχνικό επιτελείο προσεχώς αν και δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα με την απόδοσή του.

Προληπτικά έμειναν εκτός του χθεσινού φιλικού και οι Κοζορώνης και Πλουσής, λόγω μικρό προβλημάτων. Αμφότεροι όμως όπως και οι νεοαποκτηθέντες αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο όταν και διακόπτεται το πρωτάθλημα της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.

Ο Εργοτέλης πάντως δεν έχει κλείσει τις μεταγραφές του, καθώς όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας θα αποκτηθούν 1-2 ακόμη παίκτες απο την αγορά των «ελεύθερων» παικτών τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook