Κλείνει τα μεταγραφικά του μέτωπα ο Εργοτέλης

Tην παράταση της μεταγραφικής περιόδου είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί ο Εργοτέλης και να γεμίσει το ρόστερ του ενόψει της δύσκολης φετινής χρονιάς.

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ αναζητάει ο Εργοτέλης για να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να παρουσιαστεί έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Σενεγαλέζος Καντιάγκα βρίσκεται στο Ηράκλειο και σήμερα θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στην συνέχεια συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”.

Μαζί με τον Γκαντιάγκα, θα υπογράψει στον Εργοτέλη και ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός  Ουέλιγκτον, για τον οποίο άναψε το πράσινο φώς ο τεχνικός του Εργοτέλη. Πιθανότατα θα αποκτηθεί και ο ελληνοαμερικανός Τασιγιάννης.

Αντίθετα ο 19χρονος Σέρβος Ραντούλοβιτς αποχώρησε καθώς έχει συμφωνήσει με ομάδα της Βουλγαρίας.

Οι νεοαποκτηθέντες, συν τους Ζαχόρα, Δασκαλάκη και Λαμπίν αναμένεται να αγωνιστούν στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ».

Αναφορικά με το αγωνιστικό, με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Εργοτέλη.

Το πρωινό πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Επέστρεψε χθες στο Ηράκλειο και προπονήθηκε κανονικά ο Δημήτρης Δασκαλάκης. Συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα οι Πλουσής, Πίτσος.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook