Δασκαλάκης: «Με τον Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη, ο Δημήτρης Δασκαλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει την Κύπρο για την Ελλάδα και την Κρήτη.

Ο πρώην αρχηγός του ΑΠΟΕΛ – και συμπαίκτης με Γκόγκιτς, Μαχλά – θα αποτελέσει την «κολόνα» της άμυνας του Εργοτέλη και οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν ότι θα αποτελέσει έναν καταλυτικό παράγοντα με την μεγάλη του εμπειρία.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή, ο Δημήτρης Δασκαλάκης τόνισε ότι οι λόγοι που τον έκαναν να επιλέξει τον Εργοτέλη ήταν «οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχει αλλά και η προσέγγιση των ανθρώπων του προς το πρόσωπο μου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Δασκαλάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την μετακόμιση του στον Εργοτέλη: «Έπαιξαν ρόλο αρκετά πράγματα και συμφώνησα. Μάλιστα, ήταν να έρθω στον Εργοτέλη πριν μερικά χρόνια. Τελικά, ήρθα με μια μικρή καθυστέρηση».

Για την απόφαση του: «Πρώτα από όλα, οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του Εργοτέλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία και να παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ. Ο Εργοτέλης είναι μια πρόκληση για εμένα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της απόφασης μου».

Για τη νέα εποχή του Εργοτέλη: «Η ομάδα κλονίστηκε μετά την απώλεια του προέδρου αλλά θεωρώ ότι είναι ένας καλά οργανωμένος σύλλογος και σε πολλούς τομείς. Πιστεύω ότι διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουμε την άνοδο. Θεωρώ ότι ο υποβιβασμός του ήταν τυχαίος».
Για το γεγονός ότι συναντά στο Ηράκλειο γνώριμα πρόσωπα: «Σίγουρα υπάρχουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Με τον Σίνισα Γκόγκιτς ήμασταν 2 χρόνια συμπαίκτες, και έναν χρόνο αντίπαλοι. Με τον Νίκο Μαχλά πήραμε 2 πρωταθλήματα. Γενικά θα χαρώ πολύ να τους δω και να τα πούμε από κοντά.

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Θεωρώ πως είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η άποψη μου είναι ότι φέτος είναι πιο δύσκολο και από αυτό της Σούπερ Λιγκ όμως ο Εργοτέλης έχει τις δυνατότητες για να πετύχει την άνοδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook