Μαθαίνει το πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για την έναρξη o Eργοτέλης

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι αφού προηγουμένως οριστικοποιηθεί τι θα γίνει με Καβάλα, Ολυμπιακό Β. και Ηρακλή.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League με την πραγματοποίηση της κλήρωσης σήμερα το μεσημέρι.

Έτσι ο Εργοτέλης θα μάθει πότε παίζει με κάθε αντίπαλο, με ποίον αντίπαλο ξεκινάει και που και λογικά και το πότε αφού η έναρξη πιθανότατα θα γίνει στις 23 ή τις 30 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια με ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση για την σύνθεση του νέου πρωταθλήματος αφού άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει πάντως την προετοιμασία, που πραγματοποιείται εδώ και πάνω από δύο μήνες, ενώ ετοιμάζεται να δώσει το δέκατο φιλικό του ματς με τον Γιούχτα αυτήν την φορά το ερχόμενο Σάββατο στις 17.30 στο Παγκρήτιο.

Το ρόστερ του έχει ολοκληρωθεί και πλέον απομένει ο Σίνισα Γκόγκιτς να οριστικοποιήσει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα αν και έχει βγάλει μέχρι τώρα χρήσιμα συμπεράσματα για όλους.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, το επόμενο ραντεβού των παικτών του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook