Κρατάνε το δεύτερο ημίχρονο στον Εργοτέλη

Στον Εργοτέλη κρατάνε το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Καλλονή και πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ελπίζοντας πως αυτό δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την φιλοξενία.

Στον Εργοτέλη κρατάνε το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Καλλονή και πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ελπίζοντας πως αυτό δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την φιλοξενία. 

Στο τελευταίο του δυνατό τέστ πρίν απο την έναρξη του πρωταθλήματος της Fotball league, ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα στην Μυτιλήνη απο την Καλλονή με 1-0. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που έχει σημασία σε ένα φιλικό αλλά η εικόνα της ομάδας. Ο Εργοτέλης στο χθεσινό φιλικό έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι δύο πρόσωπα. Στο πρώτο η Κρητική ομάδα έδειξε να μην πατάει καλό στο γήπεδο και να μην έχει συνοχή, ενώ χωρίς την μεγάλη πίεση δέχθηκε το γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ δημιούργησε μόλις μία αξιόλογη φάση και αυτή από στημένο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς έστειλε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. απέναντι σε ένα αντίπαλο, που θα είναι μεταξύ των ισχυρών του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” κρατάνε την εικόνα του δευτέρου μέρους καθώς έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο με τον τεχνικό του Εργοτέλη να ελπίζει πως η ομάδα του θα συνεχίσει να δείχνει την εικόνα που έδειξε στο 2ο 45λεπτο κόντα στην Καλλονή και όχι στο πρώτο.

Ευχαριστεί για την φιλοξενία ο Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της στη διοίκηση και σε όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στη Μυτιλήνη.

Η τιμή που αποδόθηκε στον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη πριν από την έναρξη του μεταξύ μας φιλικού αγώνα εκφράζει το ήθος της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και ταυτόχρονα αποτελεί ακόμα μια αναγνώριση της προσφοράς του εκλιπόντος και της καθολικής αποδοχής που τυγχάνει το έργο που άφησε στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας ευρύτερα.
Η στάση των φιλάθλων της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και το χειροκρότημά τους φανερώνει ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν είναι μόνος στην προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο υγιές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. χυρών ομάδων της κατηγορίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook