Πλησιάζει το πρώτο επίσημο ματς για τον Εργοτέλη μετά από τρείς μήνες προετοιμασίας

Μπορεί να ήταν άτυχος και να μην αγωνίζεται στην πρεμιέρα του προσεχούς Σαββατοκύριακου όμως ετοιμάζεται για να ριχτεί στην μάχη στις 3 Οκτωβρίου.

Τρεις μήνες προετοιμασίας συμπληρώνει ο Εργοτέλης και ακόμα να δώσει το πρώτο επίσημο φετινό του ματς.

Χαρακτηριστικό είναι οτι από τις 21 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ ο Εργοτέλης πρώτος ξεκίνησε την προετοιμασία του στις αρχές Ιουλίου και μετά τα τερτίπια της κληρωτίδας και το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής θα μπει τελευταίος στον φετινό μαραθώνιο των 42 αγωνιστικών.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο του ματς θα το δώσει στις 3 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, στην εμβόλιμη δεύτερη αγωνιστική όπου και θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο την Δόξα Δράμας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εργοτέλης συνεχίζει την προετοιμασία του με καθημερινές προπονήσεις. Το χθεσινό πρωινό πρόγραμμα  αφιερώθηκε σε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο μέρος το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Η σημερινή προπόνηση της κρητικής ομάδας έχει προγραμματιστεί στις 9.30.

Εντωμεταξύ, προσωρινή άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα πήρε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΠΑΕ Εργοτέλης που θα πρέπει να τακτοποιήσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τις εκκρεμότητες της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Η Κρητική ΠΑΕ έλαβε άδεια υπό αίρεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook