Χωρίς φιλικό ως την πρεμιέρα ο Εργοτέλης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον φετινό μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ που ξεκινάει, πιθανότατα, την ερχόμενη Τετάρτη για τους “κιτρινόμαυρους” αφού την πρώτη αγωνιστική έχουν ρεπό.

Χωρίς άλλο φιλικό ματς θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης που μπήκε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος – μαμούθ της Φούτμπολ Λιγκ.

Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις των αντιπάλων του να ξεκινάνε αύριο, όμως ο Εργοτέλης θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα αφού την πρώτη αγωνιστική έχει ρεπό.

Η πρεμιέρα των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται εκτός απροόπτου να γίνει την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο για την δεύτερη εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να μην ρισκάρει και να μην δοθεί φιλικό ματς το Σαββατοκύριακο συνεπώς το φιλικό με την Καλονή στην Μυτιλήνη ήταν το τελευταίο που έδωσε φέτος ο Εργοτέλης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν επέτρεψαν στον Ζαχαρία Καβουσάκη να ακολουθήσει την χθεσινή προπόνηση της κρητικής ομάδας αν και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και θα τεθεί στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17.00.

Σχετικά με την αδειοδότηση υπό αίρεση που πήρε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ από την ΕΕΑ εκφράζεται η σιγουριά οτι το θέμα με τις κατάλληλες κινήσεις όλων θα λυθεί άμεσα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook