Πάνοπλος ο Εργοτέλης θέλει ξεκίνημα με το δεξί στη νέα εποχή

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ο Εργοτέλης θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Football League κόντρα στην Δόξα Δράμας (LIVE 16.45 Αthletic Radio 104,2 / athleticradio.gr).

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε χθες παρουσία του Δημήτρη Παπουτσάκη και σύσσωμης της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» δείχνοντας ότι ο Εργοτέλης είναι ενωμένος με το κλίμα να είναι άριστο στις τάξεις του συλλόγου.

Το ευχάριστο είναι ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Τζανακάκη που… «χρωστάει» μια αγωνιστική από την προηγούμενη περίοδο.

Κατά συνέπεια το κενό του στην δεξιά πλευρά θα το καλύψει ο Μηνάς Πίτσος ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Γεωργίου με τους Σαρρή – Γιοβάνοβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο 4-2-3-1 του Σίνισα Γκόγκιτς, σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού θα έχουν οι Γκαντιάγκα – Μπουχαλάκης που θα αγωνιστούν πίσω από τον Ντιέγκο Ρομάνο. Μοναδικός φορ θα είναι ο Ντάριο Ζαχόρα ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Χαντί και Ρέντζας.

Στον Εργοτέλη περιμένουν ότι θα σταθεί και ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας με την διοίκηση να έχει ορίσει γενική τιμή εισόδου τα 10 ευρώ. Άλλωστε, η φετινή περίοδο είναι η έναρξη μιας νέας εποχής για τους “κιτρινόμαυρους” που μετά την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη και τον υποβιβασμό στην Football League ξεκινάει μια εντελώς νέα προσπάθεια με στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

Και αυτό είναι κάτι που απαιτεί και την βοήθεια του κόσμου για να γίνει πράξη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook