Γκόγκιτς: “Mετά το γκoλ αγχωθήκαμε και κάναμε πολλά εύκολα λάθη”

Ο Σίνισα Γκόγκιτς συνεχάρη τους παίκτες του για την νικηφόρα πρεμιέρα, ωστόσο δεν παράλειψε να κάνει και τις παρατηρήσεις του για το αγχος που κατέλαβε την ομάδα ώστε να κρατήσει το αποτέλεσμα .

Ο Σίνισα Γκόγκιτς συνεχάρη τους παίκτες του για την νικηφόρα πρεμιέρα, ωστόσο δεν παράλειψε να κάνει και τις παρατηρήσεις του για το αγχος που κατέλαβε την ομάδα ώστε να κρατήσει το αποτέλεσμα .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκόλ. Το βάλαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι εκεί.Μετά φοβηθήκαμε. Δώσαμε ευκαιρίες στην Δόξα και μπορούσε να ισοφαρίσει.Δεν μπορέσαμε να βάλουμε δεύτερο γκόλ για να ηρεμίσουμε.Συγχαρητήρια στα παιδιά θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη.Το πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.Ξέρετε πόσο δύσκολη ομάδα είναι η Δόξα. Καλά οργανωμένη ομάδα και δυνατή στα στημένα  Είχαμε πάλι 6-7 αβίαστα λάθη στο πρώτο ημίχρονο.Είναι λογικό όμως γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά.Καλή συνέχεια στην Δόξα. Είναι έμπειρη ομάδα και θα μπορέσει να χτυπήσει άνοδο.Μετά το γκόλ αγχωθήκαμε και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία τη μπάλας. Η Δόξα έχει παίκτες που έχουν παίξει Σούπερ Λίγκ και είναι λογικό να μας πιέσει.Στις αλλαγές μου ήθελα να φρεσκάρω λίγο το κέντρο για να μπορέσουμε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα».

Για την ποιότητα της ομάδας του ο Γκόγκιτς ανέφερε πως «αυτούς τους παίκτες έχουμε θα προσπαθήσουμε να τους φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εχουν και αυτά τα νέα παιδιά μια απειρία. Θέλουν χρόνο. Είναι λογικό.Θα ήθελα να έχω πιο ποιοτικούς παίκτες. Αλλά με αυτούς που έχω θα πορευθούμε.Ο Ζάχορα δεν ήταν τόσο καλός, αλλά βρήκε μια ευκαιρία και έκανε γκόλ. Αυτό θέλω. Μετράει το γκόλ στο ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο μπορεί το Παγκρήτιο στάδιο, να είναι “έδρα” για τον Εργοτέλη είπε:  «το Παγκρήτιο είναι η έδρα της ομάδας. Έπαιξε στην Σούπερ Λίγκ σε αυτό το γήπεδο. Οσοι έρθουν να μας δουν καλώς να ορίσουν, όσοι δεν θέλουν τι να κάνω. Ισως ήταν καλύτερα να παίζουμε σε ένα μικρό γήπεδο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook