Γκόγκιτς: “Ούτε εγώ που έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχω δώσει τόσα συνεχόμενα ματς”

Στην κόπωση που υπάρχει λόγω των συνεχόμενων αγώνων στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σίνισα Γκόγκιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών.

 Χαρακτηριστικά, ο Σερβοκύπριος τεχνικός δήλωσε

“Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι που είχαμε στα Ψαχνά σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που είχε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης λόγω του ρεπό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και ευτυχώς με κάποιες εσωτερικές αλλαγές προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πετύχαμε αυτό που ήθελα, να πάρουμε αυτό που είχαμε σκοπό. Ο Απόλλωνας είναι μια ψηλή ομάδα με ικανότητα στις στημένες φάσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Αυτό το παιχνίδι ήθελε υπομονή, καθαρό μυαλό και μας περίμεναν πίσω γιατί έχουν παίκτες που μπορούσαν να βγουν στην κόντρα επίθεση. Είχε ευκαιρίες αλλά ο Γρηγόρης ήταν εκεί που έπρεπε. Δίκαια κερδίσαμε, βέβαια θα μπορούσε να έρθει και η ισοπαλία. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ήδη αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το  επόμενο παιχνίδι. Έχουμε κάνει αρχή που κανένας δεν περίμενε. Με ακόμα περισσότερη δουλειά, συνεχίζουμε να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.
Σήμερα κάναμε τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα. Ούτε εγώ που έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ, δεν το έχω κάνει. Για αυτόν τον λόγο και ακόμα μια φορά, αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια.

“Ο Ζαχόρα δεν είχε πολλά παιχνίδια τα 2 τελευταία χρόνια και παίκτες όπως εκείνος πρέπει να τους προστατεύουμε. Εγώ σκεφτόμουν και το επόμενο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook