“Όρθιος” στην Κατερίνη ο Εργοτέλης που έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό

Με γκολ του μόνιμου σκόρερ του Ζαχόρα, ο Εργοτέλης προηγήθηκε με 0-1 στην Κατερίνη, ωστόσο στο 56΄ έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γιοβάνοβιτς που υπέπεσε σε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Γιαζιτζόγλου που διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

Με γκολ του μόνιμου σκόρερ του Ζαχόρα, ο Εργοτέλης προηγήθηκε με 0-1 στην Κατερίνη, ωστόσο στο 56΄ έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γιοβάνοβιτς που υπέπεσε σε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Γιαζιτζόγλου που διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλό το παιχνίδι και ήταν αυτός που είχε τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 16΄ οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Πίτσος από τα αριστερά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά,ο Δωματάς ένα βήμα πιο πίσω, δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21΄ το χλιαρό σουτ από τον Δεσποτόφσκι, δεν ανησύχησε τον Αθανασίου που μπλόκαρε.

Στο 23΄ ο Εργοτέλης απείλησε ξανά όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Πιερικού, ο Μπουχαλάκης έκανε την προβολή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από σέντρα από τον Πίτσο, ο Ζαχόρα έπιασε μόνος του την κεφαλιά και με την βοήθεια και του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να έχουν τα ηνία στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση, ωστόσο δεν απείλησαν κι’όλας.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι. Στο 48΄ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Σεχολάρι έκανε σέντρα-σουτ, με τον Αθανασίου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 56΄η ομάδα της Κατερίνης κέρδισε πέναλτι, με τον Γιοβάνοβιτς να αποβάλλεται. Ο Γιαζιτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση και από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1. Με τον Εργοτέλη στην συνέχεια να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, ο Γκόγκιτς κοίταξε κατά κύριο λόγο να διαφυλάξει τα νότα του.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα ο Πιερικός ήταν αυτός που πίεζε για να πετύχει κάποιο γκολ, όμως ο Εργοτέλης ήταν αυτός που είχε την μεγάλη φάση για να πάρει το παιχνίδι. Στο 73΄ ο Χαντί έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο Λαμπιν και πέρασε μόλις αουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόκιτς, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Ίτσιος (46′ Δήμου), Καθάριος (75′ Κόιτς), Ντάνι, Σεχολάρι (88′ Νίκου).

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): 
Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Δωματάς (58′ Δασκαλάκης), Ρομάνο, Ζαχόρα (70′ Λαμπίν), Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (52′ Χάντι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook