Θετικός ο απολογισμός για τον Εργοτέλη

Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός για τον Εργοτέλη κρίνεται θετικός αναφορικά με το ξεκίνημά του στον φετινό μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Εργοτέλης μπορεί να είχε τις πρώτες απώλειες βαθμών και να δέχθηκε το πρώτο του γκολ χθες στην Κατερίνη όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Πιερικό ωστόσο το πρόσημο από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι θετικό.

Με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο Εργοτέλης έκανε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την δύσκολη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου δίνοντας μάλιστα τέσσερα ματς σε διάστημα μόλις δέκα ημερών.

Παρά πάντως το 1-1 με τον Πιερικό ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Εργοτέλη Σίνισα Γκόγκιτς ο οποίος τόνισε: «Θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που κυριαρχήσαμε έναντι του αντιπάλου μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Περιθώρια βέβαια για πολύ ξεκούραση δεν υπάρχουν αφού το επόμενο Σάββατο οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο όμως ευτυχώς δεν υπάρχει επίσημο ματς μεσοβδόμαδα.

Από τον αγώνα με τον “γηραιό” θα λείψει ο Γιοβάνοβιτς που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς στην  Κατερίνη.

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει σε φιλικό ματς τον Ηρόδοτο σήμερα στις 17.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook