Ανακοίνωση με… φόντο το Παγκρήτιο

H ΠΑΕ Εργοτέλης καταδικάζει τη συμπεριφορά οποιουδήποτε επικαλείται το όνομά της χρησιμοποιώντας μεθόδους που ξεφεύγουν από τη νομιμότητα. Αλλαγές στα διαρκείας.

Με μια… αόριστη αλλά «φωτογραφική» ανακοίνωση ο Εργοτέλης προσπαθεί να βάλει… φρένο στην ιστορία που έχει προκύψει με το Παγκρήτιο Στάδιο, προσπαθώντας από την μία πλευρά να μην… κρύψει της δυσαρέσκεια του και από τη άλλη να άλλη πλευρά να ρίξει τους τόνους από την πλευρά των φιλάθλων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καταδικάζει τυχόν εκβιαστικές ή εκφοβιστικές συμπεριφορές που κάποιοι επικαλούνται στο όνομα της και εναντιώνονται στην ηθική της. Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να κρίνει ή και να εκφράζει την αντίθεση του σε επιλογές δημοσίων προσώπων πάντοτε όμως στο πλαίσιο της νομιμότητας και της κοσμιότητας.”

10 ευρώ η είσοδος, αλλαγές στα διαρκείας

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η διοίκηση του Εργοτέλη, για το παιχνίδι του Σαββάτου (3μμ) με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο στάδιο, ενώ πλέον από την θύρα 20 θα βλέπουν τον αγώνα οι φίλαθλοι που έχουν πάρει διαρκείας στις θύρες 11,12.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (6η Αγωνιστική) της ομάδας μας με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο το Σαββάτου 20-10-2012 με ώρα έναρξης 15:00.
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους – κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 11 και 12 ότι πλέον η πρόσβαση τους αντιστοιχεί στην θύρα 20 του Παγκρητίου Σταδίου έπειτα από απόφαση χρήσης αποκλειστικά των θυρών 20 – 1 – 2 στους αγώνες της ομάδας μας. H απόφαση αυτή αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και στην όσο το δυνατών μεγαλύτερη αξιοποίηση των παροχών του Παγκρητίου Σταδίου.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook