Oλοκληρώνει την προετοιμασία του με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 16:00 o Εργοτέλης όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον “Γηραιό”.

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 16:00 o Εργοτέλης όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τους “κυανόλευκους”.

Oι “κιτρινόμαυροι” μετά τον βαθμό στην Κατερίνη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας όπου αυτή την στιγμή “συγκατοικούν” με την Νίκη Βόλου, τον Πανσερραϊκό και την Καλλονή, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” είναι η μόνη ομάδα από τους πρωτοπόρους που έχει κάνει το ρεπό της.

Όσο αφορά τα πλάνα του Σίνισα Γκόγκιτς για το αυριανό παιχνίδι θα προχωρήσει σίγουρα σε μία αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση της Κατερίνης, η οποία είναι και αναγκαστική. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Την θέση του αναμένεται να καλύψει ο Δημήτρης Δασκαλάκης.  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook