Ο Καρδολαίμης σταμάτησε τον Εργοτέλη

Μία λάθος υπόδειξη του διαιτητή ήταν αρκετή για να στερήσει από τον Εργοτέλη βαθμό ή βαθμούς καθώς οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την ήττα με 0-1 από τον Ηρακλή.

Μία λάθος υπόδειξη του διαιτητή ήταν αρκετή για να στερήσει από τον Εργοτέλη βαθμό ή βαθμούς καθώς οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την ήττα με 0-1 από τον Ηρακλή. Σε μια φάση που σηκώνει πολύ κουβέντα, ο Δασκαλάκης θα κόψει τον Στεφανίδη, ο διαιτητής Κορδολαίμης θα δείξει “παίζεται”, όμως στη συνέχεια με την υπόδειξη του επόπτη θα δείξει την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας τον Δασκαλάκη.

Χωρίς την μεγάλη φάση αλλά με το παιχνίδι να έχει ρυθμό κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 17΄και ήταν για τους γηπεδούχος. Ο Χαντί έκανε το σουτ, στην πορεία της μπάλας ο Δωματάς δεν μπόρεσε να την βρει και η μπάλα πέρασε άουτ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Εργοτέλης είχε νέα καλή στιγμή όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαντί, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Δύο λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα.  Σε μια φάση που σηκώνει πολύ κουβέντα, ο Δασκαλάκης θα κόψει τον Στεφανίδη, ο διαιτητής Κορδολαίμης θα δείξει “παίζεται”, όμως στη συνέχεια με την υπόδειξη του επόπτη θα δείξει την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας μάλιστα τον Δασκαλάκη. Την εκτέλεσή του θα αναλάβει ο ίδιος ο Στεφανίδης για να κάνει το 0-1. Όπως φάνηκε από το ριπλέι ο παίκτης του Ηρακλή ανατρέπεται και η αποβολή του Δασκαλάκη είναι σωστή, ωστόσο όλα αυτά έγιναν έξω από την περιοχή και λανθασμένα δόθηκε πέναλτι.

Το τέρμα αυτό αποσύνδεσε τον Εργοτέλη που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλύτερος και οι κιτρινόμαυροι πηγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους σκορ.

Στην επαναληψη ο Εργοτέλης προσπάθησε από νωρίς να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 48΄ το σουτ του Ζαχόρα, πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 56΄ ο Μπουχαλάκης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο “Γηραιός” απάντησε στις ευκαιρίες του Εργοτέλη σε διάστημα δύο λεπτών καθώς στο 64 και στο 66 ο Μπαγκουρά δεν μπόρεσε να “καθαρίσει” το παιχνίδι για τον Ηρακλή.

Στο 81′ ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά η κεφαλιά του Πίτσου απο κοντά δεν βρήκε στόχο.Στο 87′ ο Γεωργίου έδιωξε σωτήρια προ του Μπαγκουρά και ενώ ο Εργοτέλης ήταν μπροστά πιέζοντας για την ισοφάριση.

Στο 95′ ο Εργοτέλης λίγο έλειψε να φύγει με τον βαθμό αλλά στο σούτ του Ρέντζα κατέληξε άουτ.

Eργοτέλης:Αθανασίου,Πίτσος,Τζανακάκης (69′ Ουελικγτον), Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης,Γκαντιάγκα,Χαντι,Ζαχόρα (73′ Ρέντζας),Δωματάς (46′ Γεωργίου).

Ηρακλής:Φιρινίδης,Λόπεζ,Βαγγελόπουλος,Παληγεώργος, Λιαπάκης (73’Παπαστεριανός), Χινονίδης (62′ Μπαγκουρά),Γεωργίου,Στεφανίδης,Κριβοκάπιτς (84′ Nατσούρας)Μίχος,Φερνάντεζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook