Γκόγκιτς: “Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μέχρι και το τελευταίο λεπτό κυνήγησαν το αποτέλεσμα”

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν θέλησε να σταθεί στην υπόδειξη πέναλτι του Καρδολαίμη, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως λείπει το εύκολο γκολ στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο Σίνισα Γκόγκιτς

«Ήξερα πόσο δύσκολο παιχνίδι ήταν. Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά, γιατί μέχρι και το τελευταίο λεπτό κυνήγησαν το αποτέλεσμα.Δεύτερο παιχνίδι που τρώμε γκόλ απο πέναλτι. Πρέπει να προσέχουμε. Ηταν, δεν ήταν δεν με νοιάζει. Το έδωσε ο διαιτητής και τελείωσε.Εύχομαι καλή συνέχεια Στράντζαλη και Ηρακλή. Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για τη νίκη».

Για την εικόνα της ομάδας του, τόνισε ότι «δεν έχουμε εύκολο γκόλ. Μας λείπει και η εμπειρία.Τα παιδιά ξέρουν σε ποιά ομάδα είναι και μαθαίνουν την Β’ Εθνική.Ο Πίτσος έκανε φοβερό παιχνίδι στην Κατερίνη. Ηθελα ένα έμπειρο παίκτη όπως ο Δασκαλάκης, να είναι δίπλα στον Σαρρή, που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια. Μέχρι την αποβολή ο Δασκαλακης, πήγε καλά. Δεν είχε πρόβλημα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook