Ντροπιαστικός αποκλεισμός για τον Εργοτέλη από τον πρωτοεμφανιζόμενο Αιγινιακό!

“Αντίο” με το καλημέρα είπε ο Εργοτέλης στο Κύπελλο Ελλάδας γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πέναλτι με 6-5!

Όπως αποδείχθηκε, ήταν λανθασμένη η απόφαση του Σίνισα Γκόγκιτς να αφήσει στο Ηράκλειο όλους τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη (Ζαχόρα, Ρομάνο, Γκαντιάγκα) ενώ άφησε στον πάγκο τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Εργοτέλης να είναι ωσεί παρόν στα πρώτα 30 λεπτά με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα με γκολ του Πλατάκη ενώ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν το προβάδισμα.

Ο μοναδικός παίκτης που διασώθηκε από τον Εργοτέλη ήταν ο Γιάννης Δωματάς που πέτυχε το γκολ ενώ από τα δικά του πόδια δημιουργήθηκαν σχεδόν όλες οι ευκαιρίες.

Το 1-1, δεν άλλαξε ούτε στην παράταση εκεί όπου οι Σαρρής, Λαμπίν αποδείχθηκαν μοιραίοι αστοχώντας σε δύο πέναλτι ενώ ο Καβουσάκης απέκρουσε ένα διατηρώντας, προσωρινά, ζωντανό τον Εργοτέλη.

Η σειρά των πέναλτι

Γεωργίου 0-1

Αποστολίδης 1-1

Χαντί 1-2

Μητράκας 2-2

Σαρρής απέκρουσε ο Σακελαρίδης

Σαββίδης απέκρουσε ο Καβουσάκης

Τζανακάκης 2-3

Έξαρχος 3-3

Λαμπίν 3-4

Προβατίδης 4-4

Δωματάς 4-5

Γιαουτζής 5-5

Ουέλινγκτον άουτ

Αχαλινόπουλος 6-5

Αιγινιακός: Σακελαρίδης, Μητράκας, Αποστολίδης, Τασίδης, Αχαλινόπουλος, Σαββίδης, Μποταΐτης (86′ Γιαουτζής), Προβατίδης, Κυρτέγος (56′ Ραπτόπουλος), Πλατάκης (72′ Έξαρχος), Ζούρκος.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης (67′ Μπουχαλάκης), Ουέλινγκτον, Πλουσής (81′ Τζανακάκης), Δωματάς, Λαμπίν, Ευαγγέλου (60′ Χαντί).

 

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook