Προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό – ΣΟΚ!

Ο Εργοτέλης μαζεύει τα.. κομμάτια του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Αιγινιακό για το κύπελλο Ελλάδος.

Το κύπελλο ανέκαθεν δεν πήγαινε στον Εργοτέλη όπου και φέτος γνώρισε έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό από ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν στην “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι από τον Αιγινιακό και είπαν πρόωρα “αντίο” στο κύπελλο.

Ναι μεν οι απουσίες ήταν πολλές, αφού ο Γκόγκιτς άφησε εκτός τους Ρομάνο, Πίτσο, Ζαχόρα και Γκαντιάγκα, αλλά το να χάνει ο Εργοτέλης από μία ομάδα του βεληνεκούς του Αιγινιακού δεν τιμά κανέναν.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη ήταν πυρ και μανία με την αμυντική κυρίως γραμμή της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά μετά το ματς:

“Πήρα το ρίσκο να αφήσω έμπειρα παιδιά εκτός αποστολής γιατί έχω εμπιστοσύνη και στους νεαρούς τους οποίους ήθελα να δω σ’ αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί ήταν τραγικοί και από κει ξεκινούσαν όλες οι φάσεις του αντιπάλου και γι’ αυτό στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού και να παίζουμε με βαθιές μπαλιές, κάτι που δεν μας βολεύει”.

Το ματς αυτό όμως πέρασε και ο Εργοτέλης θα πρέπει να επικεντρώσει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος την  διακοπή του πρωταθλήματος το προσεχές Σ/Κ,  όπου την επόμενη αγωνιστική έχει ένα δύσκολο ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook