Αγωνία για Γκαντιάγκα, επέστρεψε ο Ρέντζας

Ο Εργοτέλης προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Καλλονή στην Μυτιλήνη που αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Μετά την αγωνιστική απραξία, όσον αφορά τα επίσημα ματς, του περασμένου Σαββατοκύριακου, ο Εργοτέλης προετοιμάζεται για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ με αντίπαλο την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Ματς που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, μετά από αίτημα της ομάδας της Μυτιλήνης που έχει υποχρεώσεις στο κύπελλο την Τετάρτη, αν και μένει η τυπική ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Ηρόδοτο όπου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και είδε και τον Λαμπίν να σκοράρει (1-0 το τελικό αποτέλεσμα).

Το ανησυχητικό είναι οτι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Σεΐκ Γκαντιάγκα, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Αντίθετα, στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας επανήλθε ο Βασίλης Ρέντζας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, λόγω προβλήματος που αποκόμισε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό.

Η επόμενη προπόνηση του Εργοτέλη έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 16:00.

Στο έξω αγωνιστικό κομμάτι, ο Εργοτέλης από οτι φαίνεται έως  αύριο (Τετάρτη, 31/10)  θα έχει εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού οι προσπάθειες των διοικούντων τον Εργοτέλη στέφθηκαν με επιτυχία και βρέθηκαν τα χρήματα για την ενημερότητα.

Να θυμίσουμε οτι στις 25 Σεπτεμβρίου η κρητική ΠΑΕ είχε λάβει άδεια υπό αίρεση από την ΕΕΑ, με την υποχρέωση να εξασφαλίσει ως το τέλος Οκτωβρίου φορολογική ενημερότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook