Μπάσιμο Βατσινά στον Εργοτέλη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Φως”, ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Παπουτσάκη ώστε να εμπλακεί διοικητικά στον Εργοτέλη!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “απρόβλεπτες όσο και σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τα ιδιοκτησιακά και οικονομικά θέματα του Εργοτέλη, καθώς φέρεται έτοιμος να εμπλακεί στα κοινά του συλλόγου ο Φανούρης Βατσινάς! Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ έχει κάνει κινήσεις προς την πλευρά του συμπολίτη με την προοπτική είτε να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία της ΠΑΕ είτε να συμπράξει με ομάδα επιχειρηματιών που θα στηρίξουν οικονομικά τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι δεν πατάνε γερά στα πόδια τους σε αυτόν τον τομέα. Ο Βατσινάς βρίσκεται τελευταία πολύ κοντά στην ομάδα και παρακολουθεί τόσο τα επίσημα παιχνίδια όσο τις προπονήσεις. Επί του θέματος αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα οπότε ενδέχεται να τοποθετηθεί δημοσίως και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Παπουτσάκης“.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φανούρης Βατσινάς βρίσκεται συνεχώς κοντά στον Εργοτέλη παρακολουθώντας τα παιχνίδια της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Σουλτάτο και τον Δημήτρη Παπουτσάκη ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι βρέθηκε στην Μυτιλήνη παρακολουθώντας από κοντά το παιχνίδι του Εργοτέλη με την Καλλονή.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook