Ευχάριστα νέα για Γκόγκιτς, σε κανονικούς ρυθμούς Γκατιάγκα, Γιοβάνοβιτς και Ρέντζας

Ευχάριστα νέα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη για τον Σινισα Γκόγκιτς, ο οποίος είδε τους Γιοβάνοβιτς και Γκατιάγκα να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να θέτουν εαυτόν στην διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φωκικό. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Ιδιαίτερα ευχάριστα ήταν τα νέα στην σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη είδε σήμερα τους Γκαντιάγκα, Γιοβάνοβιτς και Ρέντζα να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι της Τετάρτης. Αντίθετα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Βασίλης Πλουσής, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο στο παιχνίδι με τον Βύζαντα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τετάρτης.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βύζα Μεγάρων έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 15.30.

Στο μεταξύ η κιτρινόμαυρη διοίκηση ενημέρωσε με ανακοίνωση της πως τέθηκαν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Φωκικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (21/11/12) της Τετάρτης με τον Φωκικό στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook