Επιστροφές αλλά και απουσίες στον Εργοτέλη

Με πίστη για να παραμείνει στην κορυφή συνεχίζει αύριο τον μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ υποδεχόμενος στο Παγκρήτιο τον Φωκικό.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Εργοτέλη που έπιασε κορυφή και θέλει να παραμείνει εκεί.

Η κρητική ομάδα συνεχίζει αύριο τον μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ υποδεχόμενος στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Φωκικό.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους “κιτρινόμαυρους” ούτε σε αυτό το ματς. Κάταγμα στο μετακάρπιο υπέστη ο Βασίλης Πλουσής στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ απο το παιχνίδι της Τετάρτης.

Εκτός έμεινε και ο Πίτσος εξαιτίας τραβήγματος στον τετρακέφαλο.  Από τον αγώνα με τον Φωκικό θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Τζανακάκης.

Αντίθετα, Γκαντιάγκα και Γιοβάνοβιτς τέθηκαν στην διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς, όμως ο Σενεγαλέζος δύσκολα θα παίξει αύριο καθώς έχει μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης και μάλλον θα επιστρέψει την Δευτέρα στο ματς με την Λάρισα.

Αποθεραπεία έκαναν στην χθεσινή προπόνηση οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 15.30 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Εντωμεταξύ, σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Φωκικό. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook