Πέταξε δύο βαθμούς ο Εργοτέλης που έμεινε στο 0-0 με τον Φωκικό

Σε ένα παιχνίδι-παρωδία που τις εντυπώσεις έκλεψαν οι συνεχείς καθυστερήσεις των παικτών των φιλοξενούμενουν, Εργοτέλης και Φωκικός έμειναν στο 0-0.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατό στο παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης είχαν κλείσει τον αντίπαλο του στα καρέ μη επιτρέποντας του να περάσει την σέντρα, ωστόσο δεν έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του Γεωργίου.

Στην συνέχεια ο Εργοτέλης κατέβασε ανεξήγητα στροφές με τον ρυθμό να πέφτει και τις ευκαιρίες να εμφανίζονται με το σταγονόμετρο.

Στο 18΄ στην πρώτη υποψία ευκαιρίας στο παιχνίδι, το αδύναμο σουτ του Δωματά, μπλόκαρε εύκολα ο Γεωργίου.

Στο 27΄ είχαμε την μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος και άνηκε στον Φωκικό. Ο Μπουχαλάκης στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 42΄ στην καλύτερη φάση από πλευράς Εργοτέλη, το σουτ του Χαντί έδιωξε σε κόρνερ ο Γεωργίου.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Εργοτέλη να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 58΄ και ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν το σουτ του Εσόνο πέρασε λίγο άουτ.  Στο 68΄ ο Εργοτέλης ήταν αυτός που φάνηκε απειλητικός όταν από καλή θέση ο Ζαχόρα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.  Στο 81΄ ο Φωκικός έφτασε κοντά στο γκολ όταν μετά το σουτ του Ευσταθίου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Εργοτέλης βγήκε στην επίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Λαμπίν, που έκανε το σουτ,με τον Γεωργίου να μπλοκάρει.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους παίκτες του Φωκικού να κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις και έτσι το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Εργoτέλης: Αθανασίου, Γεωργίου, Ρέντζας, Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον, Χαντί, Ζαχόρα, Δωματάς

Φωκικός: Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνος, Λίτσος, Παπαζούδης, Ντετέ, Αλμπέρτο, Γκομές, Ευσταθίου, Ταμπάκης, Σκαρίμπα

Δείτε πως μετέδωσε το athleticradio.gr την αναμέτρηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook