Ξεπέρασε κάθε όριο ο Δημητρίου που… έβγαλε νικητή τον Φωκικό!

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας τόνισε ότι δεν υπήρχαν καθυστερήσεις από τους παίκτες του, ότι η ομάδα του έπαιξε επιθετικά και ότι εκείνη ήταν που έπρεπε να κερδίσει!

Με δηλώσεις που εξέπληξαν, ολοκληρώθηκε το… απολαυστικό τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Εργοτέλη με τον Φωκικό. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “αν υπάρχει μια ομάδα που άξιζε να κερδίσει, αυτός ήταν ο Φωκικός. Εμείς είμαστε η ομάδα που είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το 0-0 μας αδικεί και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσει ο Φωκικός”.

Όσον αφορά το παιχνίδι πρόσθεσε λέγοντας ότι “είναι το πρώτο παιχνίδι στον πάγκο του Φωκικού. Δεν ήρθαμε για να πάρουμε την ισοπαλία. Είμαι κατά της ισοπαλίας. Ακόμα και στην τελευταία αλλαγή, έβαλα τον Λουκίνα γιατί είχαμε σκοπό να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει κάποιοι να την μικραίνουν. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε την μπάλα μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είχαμε δυο καλές στιγμές, υπήρχε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε μας. Όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κύριο Γκόγκιτς και στον Εργοτελη. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, ούτε για αυτά που συνέβησαν στο τέλος του παιχνιδιού. Τον Εργοτέλη τον συμπαθούμε στην Αθήνα όλοι σαν ομάδα και έχουμε να λέμε για την φιλοξενία του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook