Κάλυψε το χαμένο έδαφος και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση!

Ο Εργοτέλης μετά το διπλό στην Λάρισα ατενίζει με άλλον αέρα το μέλλον του στην κατηγορία και μπήκε δυναμικά στην υπόθεση άνοδος.

Διπλό ανόδου πήρε στην “ΑΕL ARENA” ο Εργοτέλης επικρατώντας με 0-1 της Λάρισας στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πήρε μία πολύ σημαντική από κάθε άποψη νίκη σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους.

Με το διπλό αυτό, ο Εργοτέλης, ρέφαρε και την απώλεια βαθμών του αγώνα με τον Φωκικό ενώ επέτρεψε στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές.

Έτσι ατενίζει με άλλον αέρα το μέλλον του στην κατηγορία αφού παραμένει στις θέσεις ανόδου. Πλέον είναι δεύτερος, δύο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης και μαζί με τον Εθνικό Γαζώρου.

Βέβαια ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς και όλοι πλέον αφήνουν στην άκρη τις… δάφνες της σημαντικής χθεσινής νίκης και επικεντρώνουν το βλέμμα τους στο δύσκολο ματς με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο την προσεχή Δευτέρα.

Το βάρος θα πέσει και στους τραυματίες Καβουσάκη, Δωματά, Πλουσή και Ρέντζα.

Εντωμεταξύ. με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης για τη φιλοξενία στο γήπεδο του συλλόγου, όπου προπονήθηκε η κρητική ομάδα την Κυριακή.

Επίσης με άλλη της ανακοίνωση, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου στον Γ.Σ. Εργοτέλη Κωνσταντίνου Κουνάλη για το θάνατο του πατέρα του Ιωάννη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook