Mπαίνει σε ρυθμούς Καλλιθέας ο Εργοτέλης

Η νίκη επί της Λάρισας εκτός από τα χαμόγελα επανέφερε και τον Εργοτέλη στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί γι’αυτό και στρέφουν την προσοχ’η τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Καλλιθέα.

Η νίκη επί της ΑΕΛ δίνει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια με τους “κιτρινόμαυρους” πλέον να στοχεύουν να μην χάσουν άλλους βαθμούς σε αναμετρήσεις τύπου Φωκικού.

Στον Εργοτέλη πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Καλλιθέα όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Στα θετικά για τον Σίνισα Γκόγκιτς συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή του Μπούνο Χαλκιαδάκη, ο οποίος μπορεί να λογαριαστεί και ως μια εσωτερική μεταγραφή. Ο 19χρονος Ελληνοβραζιλιάνος είχε σταθεί ιδιαίτερα άτυχος όταν και τον περασμένο Μάιο είχε υποστεί ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση των Κ20 του Εργοτέλη με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης. Ο Μπούνο όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βραζιλία όπου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα.

Πλέον ο Μπρούνο μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του που αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2012.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook