Σαρρής: “Πρέπει να έχουμε σταθερότητα”

Συνέχεια στην εμφάνιση που πραγματοποίησε την Κυριακή στην έδρα της Λάρισας πρέπει να έχει ο Εργοτέλης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής

Συνέχεια στην εμφάνιση που πραγματοποίησε την Κυριακή στην έδρα της Λάρισας πρέπει να έχει ο Εργοτέλης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρόκειται για έναν μαραθώνιο. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα σαν ομάδα, έτσι ώστε να μην κυνηγάμε σε κάποια άλλα παιχνίδια», τόνισε ο 23χρονος αμυντικός των Κρητικών και πρόσθεσε: «Όσο κερδίζουμε, θα είμαστε ψηλά και θα αυξάνονται οι πιθανότητες να ανέβουμε κατηγορία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την κυριακάτικη νίκη του Εργοτέλη μέσα στην δύσκολη έδρα της Λάρισας

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, στόχος μας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα».

Για το «πάντρεμα» παλιών με νέων ποδοσφαιριστών στους Κρητικούς

«Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, επειδή πρέπει να γίνουμε ένα. Ήμασταν κάποια άτομα που ήμασταν μαζί από πέρυσι και χρειάστηκε να δέσουμε με τους νέους παίκτες της ομάδας. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα τα καταφέρνουμε»

Για τις συνέπειες που θα έχει ενδεχόμενη παραμονή της ομάδας στην Football League

«Την οποιαδήποτε ομάδα την πειράζει να παραμείνει στην κατηγορία. Ελπίζουμε να έχουμε εμφανίσεις σαν την προχθεσινή στο ΑΕΛ FC Arena και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League

«Πρόκειται για έναν μαραθώνιο. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα σαν ομάδα, έτσι ώστε να μην κυνηγάμε σε κάποια άλλα παιχνίδια. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει με το ποδόσφαιρο που παίζουν. Μία από αυτές είναι η Καβάλα που έχουμε αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο, αν και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι ένας μαραθώνιος και δεν πρέπει να χάνεις βαθμούς και να κερδίσεις τα θεωρητικά εύκολα ματς. Όσο κερδίζουμε, θα είμαστε ψηλά και θα αυξάνονται οι πιθανότητες να ανέβουμε κατηγορία»

Για τις πιθανότητες η Κρήτη να έχει τρεις εκπροσώπους στη μεγάλη κατηγορία

«Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν συμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς, όμως, κοιτάμε την ομάδα και είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook