Στο… ψάξιμο ο Εργοτέλης

«Μετράει δυνάμεις» στον Ερασιτέχνη, αναζητά διοικητική ενίσχυση κυρίως από το εξωτερικό η ΠΑΕ

Οι πρωταθλητικές βλέψεις του Εργοτέλη στην Β’ Εθνική και το βάρος που έχει πέσει από όλους στο κομμάτι αυτό, δεν σημαίνει ότι την ίδια ώρα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ατονήσει τις προσπάθειες τους για ενίσχυση σε διοικητικό επίπεδο.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι προσπάθειες του Δημήτρη Παπουτσάκη για «συμπαίκτες» στην ΠΑΕ και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι «σφίγγα» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ταξίδι του στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Ολλανδία, προκειμένου να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά τα άλλα πάντως γίνεται προσπάθεια και στον Ερασιτέχνη καθώς χθες σε διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να γίνει την Δευτέρα εγγραφές μελών. Η ανακοίνωση για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής:

“Την ερχόμενη Δευτέρα 03/12/12 στο πλαίσιο του αγώνα του Εργοτέλη με την Καλλιθέα θα βρίσκονται έξω από τις θύρες του Παγκρητίου Σταδίου σημεία στα οποία θα γίνονται εγγραφές μελών. Η προσπάθεια καταγραφής μητρώου μελών του Γ.Σ. Εργοτέλης είναι διακαής πόθος των φιλάθλων.
Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και η συνεισφορά στην προσπάθεια που γίνεται αποτελούν μια μεγάλη ώθηση στα ερασιτεχνικά τμήματα και παράλληλα ενισχύουν τα θεμέλια για το αύριο του συλλόγου μας”.

Τα εισιτήρια με Καλλιθέα
Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (03/12/12) της Δευτέρας με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook