Γκόγκιτς: “Στο γήπεδο βγαίνει δουλειά 5 μηνών”

Με πίστη και προσήλωση στο πλάνο που έχουν εκπονήσει στον Εργοτέλη, ο Σίνισα Γκόγκιτς στάθηκε στην δουλειά που γίνεται εντός και εκτός γηπέδου ενώ ζήτησε νίκη με την Καλλιθέα για να έχει αξία το τρίποντο στην Λάρισα.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός είπε για τη νίκη επί της ΑΕΛ ότι «ο αγώνας με τη Λάρισα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Αυτό προσπαθήσαμε να περάσουμε στους παίκτες μας και στα παιχνίδια με τον Βύζαντα και τον Φωκικό, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε παιχνίδια όπως με τη Λάρισα ο προπονητής δεν χρειάζεται, καθώς ο κάθε παίκτης ετοιμάζει τον εαυτό του και είναι έτοιμος να παίξει. Πιστεύω ότι δίκαια πήραμε τη νίκη, καθώς ο αντίπαλος έκανε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιμπάμπα, την οποία έδιωξε ο Αθανασίου”.

Παράλληλα, ο Σίνισα Γκόγκιτς εξήρε την δουλειά των ποδοσφαιριστών του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνους λέγοντας ότι “αυτό που βγαίνει στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα δουλειάς 5 μηνών, από την ημέρα που αρχίσαμε την προετοιμασία. Μην ξεχνάμε ότι ήμαστε μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες, οι οποίοι μαθαίνουν πράγματα από την τακτική, την τεχνική και το σύστημα που παίζουμε. Σε αυτή την κατηγορία χρειάζεται πάθος και δύναμη για να καταφέρεις να πάρεις αποτελέσματα”.

Περισσότερο αναλυτικά στη νίκη επί της Λάρισα, ο Σίνισα Γκόγκιτς στάθηκε στην δουλειά του συνεργάτη του, Βασίλη Καλαποθαράκου υπογραμμίζοντας ότι “στο παιχνίδι με την Λάρισα είχαμε αρκετά παιχνίδια τους και ο Βασίλης Καλαποθαράκος έκανε πολύ καλή δουλειά στην ανάλυση των φάσεων. Είναι αλήθεια ότι λειτουργήσαμε καλά στο τακτικό κομμάτι, ήμασταν ένα όλοι και οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν στην πίεση”.

Για την συνέχεια διατήρησε χαμηλούς τόνους “κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε, έχοντας την κατοχή, αλλά και ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Μαζί μου η ομάδα δεν θα κλείνεται και να παίζει με αντεπιθέσεις”. Ενώ για την μέχρι τώρα παρουσία του Εργοτέλη υπογράμμισε ότι “έχει περάσει περίπου το 1/3 του πρωταθλήματος και σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Με δύο νίκες είσαι στην κορυφή και με δύο ήττες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα, ο Σίνισα Γκόγκιτς τόνισε ότι μόνο με το τρίποντο θα έχει αντίκτυπο η νίκη επί της Λάρισας: “Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Καλλιθέα είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ένα προπονητή που γνωρίζει τη Β’ Εθνική. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά, να έχουμε πάθος και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να έχει αντίκτυπο η νίκη με τη Λάρισα”.

Τέλος, για ακόμα μια φορά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη όπου στάθηκε στην επιστροφή του Μπρούνο: “Επέστρεψε ο Μπρούνο, ο οποίος είχε ένα άσχημο τραυματισμό, ωστόσο είναι πολύ πίσω και θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να είναι με την ομάδα. Αξίζουν πολλά τα νεαρά παιδιά που έχουμε στον Εργοτέλη. Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο και η ομάδα μπορεί να επωφεληθεί και να ζήσει από αυτούς. Εφτά παίκτες κάτω των 22 ετών τελείωσαν το παιχνίδι με τη Λάρισα. Να παίζουν τα ταλέντα από την Ακαδημία και την υπόλοιπη Κρήτη ήταν το όραμα του Απόστολου Παπουτσάκη. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια με πολλή δουλειά και αξίζουμε να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα και τα παιδιά μας. Παίζουμε καλά και τους θέλουμε δίπλα μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook