Νίκη για να παραμείνει στις θέσεις ανόδου

Για να μην πάει… στράφι το διπλό στην Λάρισα, ο Εργοτέλης θέλει μόνο νίκη σήμερα κόντρα στην Καλλιθέα (LIVE 15.00 Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr).

Την… γούρική του μέρα, την Δευτέρα, ο Εργοτέλης στοχεύει μόνο στην νίκη υποδεχόμενος σήμερα στις 15.00 στο Παγκρήτιο την Καλλιθέα θέλοντας να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό στην AEL ARENA.

Οι”κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν πλήρεις, πλην του Πλουσή, αφού επιστρέφουν και οι Δωματάς, Καβουσάκης και Ρέντζας.

  • Ο Σίνισα Γκόγκιτς πήρε στην αποστολή τους:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Δασκαλάκης, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ζαχόρα, Ευαγγέλου, Ρέντζας και Δωματάς.

Το παιχνίδι θα σφυρίξει  ο Βαγγέλης Κιοτζένης από την Καβάλα. Βοηθοί του θα είναι οι Δηλγεράκης και Βάντσης από τoν σύνδεσμο Δράμας.

Η γενική είσοδος στο σημερινό ματς έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Επίσης  έξω από τις θύρες του Παγκρητίου Σταδίου σήμερα θα βρίσκονται σημεία στα οποία θα γίνονται εγγραφές μελών.

“Η προσπάθεια καταγραφής μητρώου μελών του Γ.Σ. Εργοτέλης είναι διακαής πόθος των φιλάθλων.

Η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και η συνεισφορά στην προσπάθεια που γίνεται αποτελούν μια μεγάλη ώθηση στα ερασιτεχνικά τμήματα και παράλληλα ενισχύουν τα θεμέλια για το αύριο του συλλόγου”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook