Παραμένει στις θέσεις ανόδου και θέλει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος

Μετά την νέα νίκη του με 2-1 επί της Καλλιθέας στο γούρικο… ραντεβού της Δευτέρας ο Εργοτέλης παραμένει σε τροχιά ανόδου αν και ο μαραθώνιος της Φουτμπολ Λιγκ καλά κρατεί.

Παραμένει ψηλά, του αρέσει και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε. 

Νίκη μείζονος σημασίας που τον φέρνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ πέτυχε χθες στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης επικρατώντας με 2-1 της Καλλιθέας για την 12η αγωνιστική.

Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς που θέλει κόντρα στον Πανσερραϊκό την επόμενη αγωνιστική στις Σέρρες να τριτώσει.. το καλό.

Η ομάδα της πόλης μας αγωνίζεται ξανά την Δευτέρα που τείνει να εξελιχθεί στην αγαπημένη του ημέρα αφού μέχρι τώρα σε τρία ματς μετράει δύο νίκες, με την Λάρισα εκτός έδρας με 0-1 και την Καλλιθέα χθες με 2-1 και μία ισοπαλία, με 0-0 στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Το παιχνίδι στις Σέρρες θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μετά το χθεσινό ματς εμφανώς ικανοποιημένος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες ενώ όπως ανέφερε και στην συνέντευξη Τύπου ψάχνει να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας όταν παίρνει προβάδισμα.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό, ενώ αύριο, Τετάρτη η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15.30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook