Δροσίτης: “Έξωση στον Εργοτέλη”!

Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί εκτός Παγκρητίου βρίσκεται ο Εργοτέλης καθώς όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα “flnews”, ο Γιάννης Δροσίτης δήλωσε ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες έξωσης του συλλόγου!

Διασυρμός του Εργοτέλη δια στόματος Γιάννη Δροσίτη, ο οποίος προανήγγειλε ότι ξεκίνησε η διαδικασία έξωσης των “κιτρινόμαυρων” από το Παγκρήτιο

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της “Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.” (εταιρία που ανήκει στο Δήμο και διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις της επικράτειάς του) μίλησε στο “13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού” που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη. Μέσα από την ομιλία του, το μεσημέρι της Κυριακής, έβαλλε κατά του ΟΦΗ και του Εργοτέλη (“μόνο ζημιές γίνονταν στο γήπεδο στα χρόνια που το χρησιμοποιούσαν και οι δύο”), αναφέρθηκε στην κατάσταση που ήταν το Παγκρήτιο το 2009 όταν η διαχείρισή του πέρασε από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου και στα οικονομικά στοιχεία.

Τη μεγαλύτερη αντύπωση, όμως, μεταξύ των 500 παρισταμένων στο συνέδριο έκανε η στάση ενός αιρετού (εκλεγμένος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου) να διασύρει ένα Σωματείο όπως ο Εργοτέλης, που είναι σταθερά μέχρι σήμερα ο βασικός “πελάτης” του Σταδίου. Ο κ. Δροσίτης ανέφερε ότι η εταιρεία της οποίας είναι πρόεδρος έχει πρόβλημα με τα οικονομικά καθώς ο Εργοτέλης δεν πληρώνει και ήδη έχει ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την έξοδο του Εργοτέλη απο το Παγκρήτιο Στάδιο (εκείνη την στιγμή έδειξε στο ακροατήριο και αντίστοιχο έγγραφο ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την έξοδο του Εργοτέλη).

Και το σχέδιο δεν σταματά εδώ. Αφού ολοκληρωθεί – σύμφωνα με τον κ. Δροσίτη – η έξωση του Εργοτέλη, το Παγκρήτιο Στάδιο θα λειτουργεί μόνο για μαζική άθληση…

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ανέφερε ότι απειλείται η ζωή του καθώς και της οικογένειας του από ανθρώπους που δουλεύουν στην νύκτα και χρωστάνε στην εταιρεία, χωρίς να αναφέρει ποιος χρωστάει και απειλεί. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία που αν δεν στοιχειοποιηθεί θα μπορεί ο καθένας να την εκλάβει όπως θέλει: Ως σοβαρή ή ως προσπάθεια εντυπωσιασμού και χειραγώγησης του ακροατηρίου.

Σε ένα Πανελλήνιο Συνέδριο, λοιπόν, και μπροστά σε 500 παρισταμένους, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει εκτενής αναφορά σε ένα συγκεκριμένο σωματείο, που εκείνη την ώρα δεν είχε τη δυνατότητα απάντησης. Και μοιραία έρχονται στο μυαλό οι προ διμήνου ανακοινώσεις των οργανωμένων φιλάθλων του Εργοτέλη με στόχο πολιτικά πρόσωπα και φορείς…

Ουσιαστικά, όμως, μπήκε ακόμα ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται: προσπάθεια απαξίωσης του Εργοτέλη. Ένα οικοδόμημα που άρχισε να χτίζεται την ημέρα κιόλας που έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Παπουτσάκης. Οικοδόμημα με αρχιτέκτονες μεγάλους ευεργετηθέντες από τον αείμνηστο πρόεδρο του Εργοτέλη.

Βέβαια, η όλη στάση αποτελεί πράξη απαξίωσης των μεγάλων ΠΑΕ του Ηρακλείου (ΟΦΗ, Εργοτέλης), των προσπαθειών που έχουν κάνει στην πορεία τους μέσα στο χρόνο, των φιλάθλων τους και όλων όσων τους εκφράζουν.

Μετά από αυτά είναι πέρα για πέρα λογικά και καίρια τα ερωτήματα που θέτει η κοινωνία μας προ του ξεγυμνώματος της πολιτικής σκηνής: Υπάρχει κάποιος που να μην προτάσσει την προσωπική πολιτική του φιλοδοξία και τον εγωισμό του;

πηγή: flnews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook