“Πονοκέφαλος” το αριστερό άκρο για τον Γκόγκιτς

Πίτσος και Γεωργίου δεν δείχνουν να προλαβαίνουν το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής και έτσι ο Σίνισα Γκόγκιτς αντιμετωπίζει ένα “πονοκέφαλο” για το ποιος παίκτης θα χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο.

Ο Μηνάς Πίτσος ταλαιπωρείται από την περασμένη εβδομάδα με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο και ο Βαγγέλης Γεωργίου υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό.  Οι δύο παίκτες φαντάζει αρκετά δύσκολο να προλάβουν την αναμέτρηση της Κυριακής και έτσι υπάρχει ένας πονοκέφαλος για το ποιος παίκτης θα χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεδομένου και της απουσίας του τιμωρημένου Ζαχόρα εξετάζει τον πιθανό αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης με τον Σωκράτη Ευαγγέλου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να το κάνει αυτό. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να δούμε με φανέλα βασικού τον Λαμπίν, ενώ υπάρχει στην θέση αυτή και ο Δωματάς.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες  την Κυριακή και να συνεχίσουν να παραμένουν στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίες.

Με προπόνηση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 15.30 θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Επανομή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook