Μίνι – προετοιμασία για τον Εργοτέλη

Τράβηγμα υπέστη ο Γκιαντιάγκα όμως η διακοπή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα τον βοηθήσει να επιστρέψει ομαλά στην ομάδα.

Με το κλίμα να είναι θετικό μετά το διπλό στην Επανωμή, ο Εργοτέλης θα κάνει τα Χριστούγεννα μία μίνι προετοιμασία αφού το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ διακόπτεται λόγω Γιορτών και Κυπέλλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο συνεπώς το επόμενο επίσημο ματς τους είναι την Κυριακή 6 Ιανουαρίου όταν και υποδέχονται στο Παγκρήτιο Στάδιο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς αναμένεται να κρατήσει σε εγρήγορση του παίκτες του στο διάστημα της πολυήμερης αγωνιστικής απραξίας ενώ θα δοθεί και ένα φιλικό στις 28 ή 29/12 στο Ρέθυμνο με την ομάδα της Επισκοπής σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο ιατρικό ρεπορτάζ, ο Σεΐκ Γκαντιάγκα αποχώρησε με τράβηγμα από το ματς με την Αναγέννηση Επανωμής και η διακοπή αναμένεται να είναι ευεργετική για να επιστρέψει ομαλά και χωρίς πίεση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν χθες ρεπό και θα επιστρέψουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook