Απαιτείται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στον Εργοτέλη

Συνάντηση κορυφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να βρεθεί η λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Το παρόν αναμένεται να δώσουν ο Νίκος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Σουλτάτος, τα μέλη της διοίκησης του Εργοτέλη και φυσικά ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Δημήτρης Παπουτσάκης.

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει η λύση στα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Εργοτέλη που ήδη προχώρησαν σε προειδοποιητική κίνηση την περασμένη Τρίτη όταν έκαναν απεργία.

Σήμερα στο βοηθητικό του Παγκρητίου πρόκειται να γίνει η τελευταία προπόνηση πριν την περίοδο των Χριστουγέννων και αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των μελών της διοίκησης του Εργοτέλη προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που υπάρχει.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κάποιοι εξ’ αυτών βρίσκονται στα όρια να καταθέσουν προσφυγή προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι ενώ οι ίδιοι τονίζουν ότι έκαναν υπομονή από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Το σίγουρο είναι πως απαιτείται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό προκειμένου να μην πεταχτεί στα σκουπίδια η προσπάθεια όλων αυτών των μηνών που έχουν βρει τον Εργοτέλη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook