Μοίρασε χρήματα ο Παπουτσάκης και συνέστησε υπομονή

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη έδωσε το παρόν στην τελευταία προπόνηση όπου μοίρασε χρήματα στους ποδοσφαιριστές. “Τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια” τους είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Απομακρύνεται η “καταιγίδα” που πήγε να δημιουργηθεί στον Εργοτέλη μιας και ο Δημήτρης Παπουτσάκης βρέθηκε στην τελευταία, πριν το 6ημερο ρεπό, προπόνηση όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενώ τους δόθηκαν και μέρος των οφειλών.

“Θέλω να κάνετε υπομονή όπως κάνουμε όλοι μας. Είμαι δίπλα σας και στο πλευρό όλων. Τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια και σύντομα θα πάρετε όλα τα χρήματα που σας οφείλονται” ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Εργοτέλη που συνοδεία όλη της διοίκησης βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, αυτή η κίνηση του Δημήτρη Παπουτσάκη αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση της κατάστασης στον Εργοτέλη ενώ το ίδιο ισχύει και με τα χρήματα που δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών, στο Παγκρήτιο βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Δασκαλάκης, ο Μανώλης Χαρωνίτης αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Εργοτέλη που στέκεται στο πλευρό όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook