Τζώρτζογλου: “Να συμπαρασταθούμε όλοι στην διοίκηση Παπουτσάκη”

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Νίκου Τζώρτζογλου με νυν και πρώην μέλη της διοίκησης Εργοτέλη όπου του ζητήθηκε να αναμειχθεί διοικητικά με τον ίδιο να απαντάει “όχι” αλλά δήλωσε την συμπαράσταση του στην στον Δημήτρη Παπουτσάκη.

Την συνάντηση είχε αποκαλύψει το μεσημέρι το athleticradio.gr και αυτή πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα. Ο Γιώργος Φραγκάκης προσκάλεσε το Νίκο Τζώρτζογλου προκειμένου να δώσει το παρόν ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι Γιώργος Στειακάκης, Γιώργος Ταμιωλάκης και Γιώργος Βοζικάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ ζητήθηκε να επιστρέψει στον σύλλογο και να βοηθήσει διοικητικά στην δύσκολη περίοδο που βρίσκεται ο Εργοτέλης.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε ωστόσο υπογράμμισε ότι στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Παπουτσάκη ενώ τόνισε ότι “είναι υποχρέωση όλων μας να συμπαρασταθούμε στην διοίκηση του Δημήτρη Παπουτσάκη που αυτήν την περίοδο καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Ο Εργοτέλης έχει διοίκηση την οποία στηρίζω και εμπιστεύομαι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook