Αναζητάει λύσεις ο Εργοτέλης

Γιορτινές αλλά και κρίσιμες για την πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είναι οι μέρες αυτές με στόχο να μην πάνε χαμένοι οι κόποι όλων.

Μπορεί οι παίκτες του Εργοτέλη να απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου που θα επιστρέψουν στο γήπεδο, όμως οι μέρες αυτές κάθε άλλο παρά ήρεμα θα κυλήσουν για όλους στην ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας καλείται να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή αφού οι οικονομικές της υποχρεώσεις της είναι πολλές τόσο προς ποδοσφαιριστές όσο και προς το Δημόσιο.

Πλέον αναζητάει λύσεις και θα είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια όλων που μέχρι τώρα έχει φέρει τον Εργοτέλη στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ.

Πολλά ακούγονται, σε επίπεδο φημών όμως, και τα πάντα θα κριθούν στην πράξη και στο αν θα μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές εκκρεμότητες άμεσα για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Γιορτινές αλλά και κρίσιμες λοιπόν είναι οι μέρες αυτές στον Εργοτέλη που ο μεγάλος του στόχος είναι βέβαια να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ αλλά άμεσα να επιστρέψει στην… ηρεμία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook