Ο αποκλεισμός του ΟΦΗ, επηρέαζει και τον… Εργοτέλη

Οι προκρίσεις ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, ανάμεσά τους και ο Απόλλωνας Σμ.,στην 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδος αναγκάζει την διοργανώτρια αρχή να μην ορίσει αγωνιστικές μεσοβδόμαδα τον Γενάρη.

Ο αποκλεισμός του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμ., και γενικά οι προκρίσεις τεσσάρων ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ στην 4η φάση του Κυπέλλου, επηρέασε και τον.. Εργοτέλη αλλά και όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Οι… μαζικές προκρίσεις ομάδων της δεύτερης τη τάξει Εθνικής κατηγορίας (Kαβάλας, Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης και Καλλιθέας) στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος χαλάει τον αρχικό προγραμματισμό της Football League που δεν μπορεί πλέον να βάλει έξτρα αγωνιστικές μέσα στο Γενάρη.

Η διοργανώτρια αρχή είχε υπολογίσει οτι τον Ιανουάριο θα γίνονταν δύο παραπάνω αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, αλλά η ανατροπή των δεδομένων πλέον δεν το επιτρέπει.

Έτσι τον Γενάρη ο Εργοτέλης θα έχει πιο..  χαλαρό πρόγραμμα ωστόσο περισσότερη θα είναι η επιβάρυνση τους επόμενους μήνες με το πρόγραμμα να είναι πολύ φορτωμένο για να βγει ο μαραθώνιος της Φούτμπολ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook