Σαμαριτάκης: “Η αλληλοβοήθεια πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας”

Για το «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2012» που διεξάγεται σήμερα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Εργοτέλης Μαρίνος Σαμαριτάκης.

Για το «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2012» που διεξάγεται σήμερα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Εργοτέλης Μαρίνος Σαμαριτάκης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί στο Γήπεδο Μαρτινέγκο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή του Εργοτέλη, του Εθνικού, του Ηρακλή Ηρακλείου, του Α.Ο. Καμινίων και των Ακαδημιών τους.

Σήμερα, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Μαρτινέγκο» αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι συμβολική στα 5 Ευρώ.

Για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία που θα δώσει χαρά σε αρκετό κόσμο που υποφέρει μίλησε στον “Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι″ με τον Μανώλη Θέμελη ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μέλος της ΠΑΕ Εργοτέλης Μαρίνος Σαμαριτάκης.

  •  Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρίνος Σαμαριτάκης:

Για το «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης Μαρτινέγκο 2012»

“Διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και οι ομάδες δείχνουν και φέτος το κοινωνικό τους πρόσωπο. Εργοτέλης, Εθνικός, Α.Ο.Καμινίων και Ηρακλής Ηρ., μαζί με τις ακαδημίες τους θα συνδράμουν με την συμμετοχή τους στον κοινό σκοπό, να βοηθηθούν κάποιοι συνάνθρωποί μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί αυτό το Τουρνουά στην συνείδηση όλων και να γίνει θεσμός. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν το Σάββατο 29/12 στο Μαρτινέγκο”.

Για το περυσινό Τουρνουά

“Πέρυσι έγινε για πρώτη φορά και είχε μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να βοηθάμε τον κόσμο που έχει προβλήματα μέρες που είναι. Δώσαμε χαρά σε συνανθρώπους μας και τους δείξαμε ότι δεν είναι μόνοι τους. Ο αλτρουϊσμός και η αλληλοβοήθεια πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας”.

Για το πρόγραμμα του Τουρνουά

“Θα ξεκινήσουμε στις 13.30 και θα παίξουν μεταξύ τους οι ακαδημίες των τεσσάρων ομάδων και εν συνεχεία θα παίξουν οι παλαίμαχοι ενώ θα υπάρχουν και μικτές ομάδες σε ματς 45 λεπτών. Ο κόσμος θα μπορέσει να δει το μέλλον και το χθες του ποδοσφαίρου από 4 ιστορικές ομάδες της πόλης μας. Θα γίνει το σωστό πάντρεμα. Τα 5 ευρώ που είναι η συμβολική τιμή το ξέρουμε ότι δεν περισσεύουν από κανένα. Κάποιοι όμως τα έχουν πραγματικά ανάγκη για να επιβιώσουν. Οπότε ο καθένας ας δώσει από το υστέρημά του και τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο”.

Για το κοινωνικό πρόσωπο του Εργοτέλη

“Ο Εργοτέλης ανέκαθεν ήταν ένα σωματείο που δεν ήταν μόνο αθλητικό. Πάντα είχε έντονο και το κοινωνικό στοιχείο. Στόχος του είναι να προάγει και τον πολιτισμό. Πάντα προσφέρει στην κοινωνία και θα εξακολουθήσει να το κάνει ακόμα και τώρα που οι μέρες είναι δύσκολες. Θα κάνουμε ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τις ομάδες όπως και για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της κοινωνίας μας άλλωστε. Και μεις ως Εργοτέλης περνάμε δύσκολα και έχουμε τα προβλήματά μας όπως η πλειοψηφία των ομάδων αλλά θα βοηθάμε πάντα όσο μπορούμε. Ελπίζω οι κόποι μας να ευοδωθούν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook