Περιμένει τα οικονομικά στοιχεία ο Νίκος Τζώρτζογλου

Πράξη κάνει όσα είπε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη που είχε πει πως υπό προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψει στους “κιτρινόμαυρους”.

Αυτές οι προϋποθέσεις αφορούν το οικονομικό κομμάτι αφού μπορεί ο Δημήτρης Παπουτσάκης να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το “άνοιγμα” που υπάρχει φέρεται να φτάνει τα 5 εκ. ευρώ και όπως γίνεται κατανοητό για να βρεθεί ο αντικατάστατης του Παπουτσάκη θα πρέπει να βρεθεί και ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Νίκος Τζώρτζογλου αναμένεται να έχει συνάντηση μέσα στην ημέρα με τους νομικούς του ενώ θα περιμένει να λάβει και τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Εργοτέλης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ θα περιμένει τα οικονομικά στοιχεία από την ΠΑΕ και στην συνέχεια αναμένεται να έχει συνάντηση με τους δικηγόρους του ώστε να εξετάσουν προσεχώς και αναλυτικά όλα τα δεδομένα που προκύπτουν.

Μέσα από το αποτέλεσμα της οικονομικής έρευνας θα προκύψει και η απόφαση του αφού ήδη δέχεται πιέσεις από στελέχη της οικογένειας του Εργοτέλη για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook