Eνημερώθηκαν για τα οικονομικά στοιχεία

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της τετραμελούς επιτροπής της ΠΑΕ Εργοτέλης με πρόσωπα που έχουν εκφράσει διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία οτι κάτι θετικό θα προκύψει.

Οι εξελίξεις στον Εργοτέλη τρέχουν με ταχείς ρυθμούς μετά την παραίτηση από την προεδρία της ομάδας του Δημήτρη Παπουτσάκη, δείτε σχετικά εδώ.

Μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση συστάθηκε το πρωϊ ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τους Γιάννη Δασκαλάκη, Γιώργο Κατρινάκη, Γιώργο Φραγκάκη και Σταύρο Λαμπράκη με αρμοδιότητα να ασχοληθεί με τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών τους συναντήθηκε με πρόσωπα που έχουν εκφράσει τη διάθεση να βοηθήσουν τον Εργοτέλη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/12) και παρέστησαν 10-15 πρόσωπα επιφανών Εργοτελιτών. 

Ενημερώθηκαν για τα όσα έγιναν το πρωϊ στην Γ.Σ της ομάδας και την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη και αφού πρώτα εξετάσουν τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας θα λάβουν την τελική τους απόφαση.

Στην συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο “Λατώ” μεταξύ άλλων παρέστησαν οι κ.κ. Σουλτάτος, Τζώρτζογλου, Στειακάκης, Παπαντωνάκης, Ταμιωλάκης, Βοζικάκης, Σχοιναράκης κ.ά.

Ζητησαν λίγο χρόνο αν και εμφανίστηκαν θετικοί στο να βοηθήσουν.  Πλέον αναμένεται με αγωνία η τελική τους απάντησή τους για το αν θα ασχοληθούν με τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ που είναι αυτήν την στιγμή ακέφαλη.

Η τετραμελής επιτροπή έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της και το πρωί της Κυριακής (30/12) θα βρεθεί μαζί με κάποιους εκ των ενδιαφερόμενων στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνησή τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook