Την Τετάρτη απαντάει ο Τζώρτζογλου- Στα 5 εκ. το άνοιγμα της ΠΑΕ!

Eπιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του athleticradio.gr καθώς λίγο πριν της 18:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ κορυφαίων μελών της ΠΑΕ Εργοτέλης όπου και συζητήθηκε τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της ομάδας.

Στην συνάντηση που έγινε το παρών έδωσαν οι Γιάννης Δασκαλάκης, Γιώργος Κατρινάκης, Γιώργος Φραγκάκης, Σταύρος Λαμπράκης, παλιοί παράγοντες της ομάδας όπως ο Γιώργος Στειακάκης και το δίδυμο των επιτυχιών του συλλόγου Νίκος Τζώρτζογλου και Γιώργος Σουλτάτος.

Στην συνάντηση το παρών έδωσε και ο προϊστάμενος του Λογιστηρίου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Αντώνης Νένγκας, ο οποίος έδωσε στο φως όλα τα οικονομικά στοιχεία όπου και εμφανίστηκαν πως τα χρέη της ΠΑΕ ανέρχονται στα 5 εκ. ευρώ. Οι άνθρωποι του συλλόγου στο άκουσμα αυτού του ποσού έπεσαν από τα σύννεφα καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι δεν περίμεναν τα χρέη της ομάδας να ανέρχονται σε ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ δεσμεύτηκε πως μέχρι την Τεταρτη θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για τα χρέη του συλλόγου, καθώς δεν είναι διατεθειμένος κανείς να αναλάβει την ΠΑΕ με ένα τέτοιο ποσό σαν χρέος.

 Ρεπορτάζ: Παύλος Σιδερίδης – Μανώλης Σαρρής

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook