Μέρες αγωνίας στον Εργοτέλη

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αφού την Τετάρτη αναμένεται η απάντηση της πλευράς του Νίκου Τζώρτζογλου για να δοθεί ένα τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο.

Κρίσιμες μέρες είναι αυτές που διανύουμε για τον Εργοτέλη που αναζητάει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει από το περασμένο Σάββατο μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη.

Το… καταραμένο από κάθε άποψη 2012 φεύγει, όμως τα προβλήματα μένουν και άπαντες περιμένουν με αγωνία την τελική απόφαση της πλευράς Τζωρτζογλου αλλά και των άλλων ιστορικών στελεχών του Εργοτέλη την προσεχή Τετάρτη για το αν αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ.

Αγκάθι αποτελεί το θέμα των χρεών αφού το άνοιγμα των περίπου 5 εκατ. ευρώ που υπάρχει είναι σχεδόν απαγορευτικό για αυτόν που θα επιθυμήσει να αναλάβει την ΠΑΕ.

Αν πάντως δεν βρεθεί λύση τότε δύσκολα θα προχωρήσει το οτιδήποτε με το… Πρωτοδικείο να είναι κοντά.

Υπομονή και κατανόηση από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Εργοτέλη ζήτησε η επιτροπή που συστάθηκε μετά την παραίτηση Παπουτσάκη αλλά και οι Ν. Τζώρτζογλου και Γ. Σουλτάτος δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας το πρωϊ της Κυριακής.

Σίγουρα οι μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον του συλλόγου που βλέπει το 2013 να έρχεται με προβληματισμό και αγωνία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαντιάγκα, Ουέλινγκτον, Χαλκιαδάκης και Δασκαλάκης.

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται στις 6 Ιανουαρίου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Παγκρήτιο και θα φουλάρει την προετοιμασία του ξεκινώντας με προπόνηση που θα γίνει την Πρωτοχρονιά στις 15.30 αφού τη Δευτέρα υπάρχει ρεπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook