Νίκη… και να βρει το φως του

Την νίκη που θα τον διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας θα ψάξει στην σημερινή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Εργοτέλης, (15:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) ο οποίος την ημέρα των Θεοφανίων ψάχνει να βρει το δικό τους φως.

Η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (LIVE 15.00 Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) είναι οριακή τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Για αγωνιστικούς γιατί χρειάζεται η νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και για εξωαγωνιστικούς γιατί πλέον τα περιθώρια στενεύουν και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τα νεότερα από τις διοικητικές εξελίξεις.

Μετά και τη χθεσινή νίκη της Νίκης Βόλου οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το τρίποντο στην σημερινή αναμέτρηση ώστε να έχουν πτώση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς για την σημερινή αναμέτρηση συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Πρωτογεράκης, Σαρρής, Δασκαλάκης, Κοζορώνης, Πίτσος, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Ζάχορα και Δωματάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook