Συστράτευση όλων των δυνάμεων για το καλό του Εργοτέλη

Συνεχείς συναντήσεις με πρωτοβουλία της Επιτροπής σωτηρίας της ομάδας και απόφαση να συνεισφέρουν όλοι οικονομικά για να μην χαθεί ούτε ένας παίκτης.

Οργασμός συναντήσεων στον Εργοτέλη για να δοθεί τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο.

Παρατηρείται μία Εργοτελίτικη συσπείρωση δυνάμεων ώστε η ομάδα να βγει από το.. τούνελ της αβεβαιότητας και των προβλημάτων και να μην πάνε στράφι οι κόποι όλων.

Η Επιτροπή σωτηρίας του Εργοτέλη και πολλοί φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν επί ώρες σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου χθες το βράδυ προσπαθώντας να βρεθεί λύση και καταλήξουν στον σχηματισμό νέας διοίκησης.

Φαίνεται ότι βρέθηκε  λύση για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αφού πάρθηκε η απόφαση να συνεισφέρουν όλοι οικονομικά.

Νέες συναντήσεις θα υπάρξουν και σήμερα  με πρωτοβουλία της διοικούσας επιτροπής για το μέλλον της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ που φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται κίνηση τοπικών παραγόντων για να σηκώσουν το βάρος της διοίκησης ενώ έχει δοθεί ένα περιθώριο ενός μηνός στους ξένους επενδυτές για να απαντήσουν οριστικά.

Σίγουρα οι τελευταίες εξελίξεις δίνουν ελπίδα σε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δείχνουν οτι η ομάδα δεν έχει αφεθεί στο έλεος της συνεχίζοντας την προσπάθεια επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook