Ήττα στον Βόλο για τον Εργοτέλη που έπεσε από την κορυφή

Την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου γνώρισε ο Εργοτέλης που έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας

Κακό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποιο κίνδυνο γύρω από τις εστίες των Αθανασίου και Γκίτκου.

Ο ρυθμός δεν ανέβηκε ούτε στην συνέχεια με την πρώτη υποψία φάσης να δημιουργείται στο 39΄ όταν το σουτ του Χαντί από πλεονεκτική θέση κόντραρε σε σώματα και έτσι δεν απειλήθηκε η εστία του Γκίτκου.

Ο πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 41 όταν μετά από σέντρα-σουτ του Μπρέσκα,ο Αθανασίου έδιωξε σε κόρνερ.

Αυτή η φάση ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο μέρος.

Καλύτερο παιχνίδι είδαμε στην επανάληψη και ήδη πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες θα είχαν μπορέσει να ανοίξει το σκορ. Στο 47΄ το σουτ του Μπουχαλάκη πέρασε άουτ, ενώ στο 51΄ ο Ζαχόρα από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκίτκου.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53΄ όταν το σουτ του Γόγολου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60΄ο Ρομάνο τραυματίστηκε και έγινε ο τρίτος παίκτης που τραυματίζεται για τους “κιτρινόμαυρους” μετά τους Δασκαλάκη και Γεωργίου που είχαν τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Με τον “ηγέτη” του να αποχωρεί ο Εργοτέλης κατέρρευσε στην συνέχεια.

Στο 70΄ ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε το κόρνερ και με κεφαλιά ο Πινδώνης άνοιξε το σκορ. Πριν καλά-καλά συνέλθει από το σοκ ο Εργοτέλης ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και δεύτερο γκολ με έναν παλιό γνώριμο του Εργοτέλη. Ο  Πάτρικ Ογκουνσότο με σουτ έκανε το 2-0 και “κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του.

Οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν με 10 παίκτες στο 75΄ όταν ο Πινδώνης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα στα λίγα λεπτά που απέμεναν ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να αντιδράσει με το 2-0 να μένει ως το τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook