Αναβαθμίζεται ο Βασίλης Πλεσίτης σε άμεσο συνεργάτη του Γκόγκιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, o τεχνικός της ομάδας Κ19 θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του “Γκόγκα” ενώ στους “μικρούς” θα πάει ο Μιχάλης Επιτροπάκης.

Ο Βασίλης Πλεσίτης θα είναι εκείνος που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Βασίλης Καλαποθαράκος φεύγοντας από το Ηράκλειο και τον Εργοτέλη. Μάλιστα ο πρώην τεχνικός της ομάδας Κ19 του συλλόγου κάθισε στον πάγκο της ομάδας στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Ο κύριος Πλεσίτης ήδη δίνει το παρόν στις προπονήσεις του Εργοτέλη και θα είναι εκείνος με τον οποίο θα βαδίσει ο “Γκόγκα” μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η επιλογή του Βασίλη Πλεσίτη είχε να κάνει τόσο με το ήθος που τον χαρακτηρίζει όσο και με το γεγονός ότι η πλειοψηφία των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι… “ποδοσφαιρικά προϊόντα”, δικής του παραγωγής.

Μπουχαλάκης, Δωματάς, Τζανακάκης, Καβουσάκης, Κοζορώνης είναι ποδοσφαιριστές που δούλεψαν μαζί του όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κατά συνέπεια και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκουν ξανά ένα οικείο προς εκείνους πρόσωπο.

Όσον αφορά την κενή θέση που αφήνει ο Πλεσίτης στην Κ19 του Εργοτέλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος που θα την αναπληρώσει θα είναι ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Μιχάλης Επιτροπάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook