Νίκη στο ματς με τον Παναιτωλικό για πολλούς λόγους

Ενώ συνεχίζονται οι διοικητικές ζυμώσεις στον Εργοτέλη σκέφτονται το σημαντικό από κάθε άποψη ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό του Νίκου Καραγεωργίου.

Το μυαλό στο κρίσιμο από κάθε άποψη ματς με τον Παναιτωλικό την προσεχή Δευτέρα έχουν στρέψει στον Εργοτέλη με τις διοικητικές εξελίξεις να είναι προ των πυλών.

Η Κρητική ομάδα θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις αλλά και στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, με ήττα του Απόλλωνα στα Γιαννιτσα,  επικρατώντας του Παναιτωλικού του Νίκου Καραγεωργίου.

Η παρουσία του Καβαλιώτη τεχνικού στο Ηράκλειο αποτελεί ένα πόλο έλξης για να βρεθεί κόσμος στο Παγκρήτιο ενώ τις τελευταίες μέρες αυξάνεται και το ενδιαφέρον στις τάξεις ορισμένων παικτών της Κρητικής ομάδας που βλέπουν την παρουσία του ως ένα έξτρα κίνητρο για να αποδείξουν κάποια πράγματα στον μέχρι πρότινος τεχνικό τους.

Χθες, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδια πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο μέρος έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Ρομάνο, Χαλκιαδάκης. Ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς έκανε ο Ουέλινγκτον.

Η σημερινή προπόνηση θα αρχίσει στις 15.30.

Εντωμεταξύ, ο Μανώλης Τζανακάκης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες δεν θα αγωνιστεί στα εκτός έδρας παιχνίδια του Εργοτέλη με τον Εθνικό Γαζώρου και τον Θρασύβουλο ενώ από το παιχνίδι της Κρητικής ομάδας στην Φυλή θα απουσιάσει και ο Γιώργος Σαρρής που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στο διοικητικό κομμάτι, παρατηρείται μπαράζ συναντήσεων για να “κλειδώσει” η πεντάδα της διοίκησης Πρωτοδικείου στον Εργοτέλη. Δασκαλάκης, Συγγενίδης και Μεσσαριτάκης θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι και απομένουν κενές δύο ακόμα θέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook